Ingezonden: IJsclub Land van Buur rekent weer op u

Beste schaatsliefhebbers van ’t Zand,

De temperatuur daalt en de spanning bij het ijsclubbestuur stijgt. De pomp draait weer volop om het ijsbaanterrein onder water te zetten. We hopen dat de komende winter ons een paar weken ijspret gaat brengen.

Wij zijn er in ieder geval klaar voor!!

Begin dit jaar is het ijsbaanterrein voorzien van nieuwe hekwerken en een nieuwe toegangspoort. Ook is er een nieuwe keuken geplaatst in het clubgebouw zodat we iedereen nog beter van “koek en zopie” kunnen voorzien. Dit alles is mogelijk door hulp van een aantal dorpsgenoten en bedrijven die de ijsclub “Land van Buur” een warm hart toedragen. Nogmaals bedankt hiervoor.

Zonder u als donateur zou dit onmogelijk zijn geweest en daarom willen wij u met deze brief weer vragen om voor een jaar donateur te worden. Voor € 5,- bent u al donateur! Maar een sponsorbijdrage is natuurlijk ook van harte welkom, zodat we het onderhoud van de ijsbaan en het “Buur(t)huis” voort kunnen zetten.

Als wij uw vrijwillige bijdrage hebben ontvangen dan ligt uw donateurskaart klaar in ons clubhuis. Dit is tevens het toegangsbewijs voor uw hele gezin. Ons bankrekeningnummer is NL95 RABO 0374410100 t.n.v. IJsclub Land van Buur. Graag onder vermelding van uw naam en adres.

Wij zien u graag terug op onze ijsbaan!

Met vriendelijke groet,

IJsclub “Land van Buur”

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info