Boardingvoetbaltoernooi in de Multitreffer

Sporthal de Multitreffer is woensdag 25 januari de locatie voor een boardingvoetbaltoernooi. Basisschoolleerlingen uit groep zes tot en met acht uit de gemeente Schagen mogen meedoen. De organisatie is in handen van Sportservice Schagen.

Het toernooi duurt van 14.30 tot ongeveer 16.30 uur, afhankelijk van het aantal deelnemende teams. In de luchtboarding wordt vier tegen vier gespeeld, zonder vaste keeper. De wedstrijden duren vijf minuten. Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal zes spelers en mag gemengd zijn. De deelnemers moeten wel in groep zes, zeven of acht van de basisschool zitten. Deelname aan het toernooi is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Er kunnen maximaal twaalf teams deelnemen: VOL=VOL!

Aanmelden kan tot en met maandag 23 januari door een mailtje te sturen naar sdewit@sportservicenoordholland.nl met daarin de volgende informatie:
Teamnaam, school (of scholen), gemiddelde leeftijd spelers, het gewenste toernooi (’t Zand of Winkel), telefoonnummer en e-mail van een contactpersoon. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Schagen tel: 0224-214774 of mail: sdewit@sportservicenoordholland.nl.

Een week later is de gemeente Hollands Kroon aan de beurt. Zij kunnen spelen in sporthal de Niedorphal in Winkel.

Boarding voetbal Multi 2017

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info