Inschrijven 39ste Jb. Bregman Biljarttoernooi

Het Jb. Bregman Biljarttoernooi wordt dit jaar voor de 39ste keer georganiseerd en wel van 16 tot en met 19 maart aanstaande, in de zaal van Café De Jonge Prins in ’t Zand.

Deelname aan het toernooi staat open voor inwoners/inwoonsters van de voormalige gemeente Zijpe (zoals die bestond tot en met 31 december 2012). Er wordt gestreden om het Zijper kampioenschap in de categorieën 50 tot en met 68 jaar (junioren) en 69+ (senioren). U leest het goed, we hebben de juniorenleeftijd wederom een jaar opgeschoven.

De poulewedstrijden starten op donderdag 10 maart, vanaf 12.15 uur voor de senioren en vanaf 19.15 uur voor de junioren. Let op: In het programmaboekje worden de precieze aanvangstijden vermeld. De poules worden naar speelsterkte ingedeeld en iedere deelnemer/deelneemster speelt 6 wedstrijden (2 wedstrijden per dag). De beste 2 per poule gaan door naar de finalezondag.

Deelname aan het toernooi betekent dus dat u ook op de zondag beschikbaar moet zijn in het geval u als eerste of tweede eindigt in uw poule. Op zondag de 19de maart wordt, vanaf 12.00 uur,  in 8 poules (4 senioren en 4 junioren) gestreden om een plek in de halve finales. In deze poules worden per deelnemer 3 wedstrijden gespeeld, met andere woorden: iedereen speelt tegen iedereen.

De kosten voor deelname bedragen € 7.50  per persoon, te voldoen bij inschrijving. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen en in te leveren bij de bestuursleden van de stichting, de contactpersonen in de Zijper dorpen en in Café De Jonge Prins in ’t Zand. Ook is het Inschrijfformulier te downloaden op http://www.jbbregman-toernooi.nl/

De uiterste inleverdatum is zaterdag 25 februari 2017.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info