Inschrijven 41ste Bregman Biljart Toernooi

Het Jb. Bregman Biljarttoernooi wordt dit jaar voor de 41ste keer georganiseerd en wel van 13 tot en met 16 maart aanstaande, in de zaal van Café De Jonge Prins in ’t Zand.  Let op: dit is van woensdag tot en met zaterdag. In voorgaande jaren werd het toernooi steeds gespeeld van donderdag tot en met zondag.

Deelname aan het toernooi staat open voor inwoners/inwoonsters van de voormalige gemeente Zijpe (zoals die bestond tot en met 31 december 2012). Er wordt gestreden om het Zijper kampioenschap in de categorieën 50 tot en met 68 jaar (junioren) en 69+ (senioren). De poulewedstrijden starten op woensdag 13 maart, vanaf 12.15 uur voor de senioren en vanaf 19.15 uur voor de junioren. Let op: In het programmaboekje worden de precieze aanvangstijden vermeld. De poules worden naar speelsterkte ingedeeld en iedere deelnemer/deelneemster speelt 6 wedstrijden (2 wedstrijden per dag). De beste 2 per poule gaan door naar de finalezaterdag. Deelname aan het toernooi betekent dus dat u ook op de zaterdag beschikbaar moet zijn in het geval u als eerste of tweede eindigt in uw poule. Op zaterdag de 16de maart wordt, vanaf 12.00 uur,  in 8 poules (4 senioren en 4 junioren) gestreden om een plek in de halve finales. In deze poules worden per deelnemer 3 wedstrijden gespeeld, met andere woorden: iedereen speelt tegen iedereen.

De kosten voor deelname bedragen € 10,-  per persoon, te voldoen bij inschrijving. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen en in te leveren bij de bestuursleden van de stichting, de contactpersonen in de Zijper dorpen en in Café De Jonge Prins in ’t Zand.

De uiterste inleverdatum is zaterdag 16 februari 2019.

Wij heten u graag allen van harte welkom bij deze41ste editie van het Jb. Bregman Biljarttoernooi.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info