Introductie Zandtemer Tripel bier

U zal het al hebben horen gonzen, maar nu is het dan eindelijk zover; de Zandtemer Tripel. Het comité 275 jaar ‘t Zand heeft, in samenwerking met de Santpoortse Bierbrouwerij, een heerlijk biertje ontwikkeld om het feestjaar nóg feestelijker te maken.

De Zandtemer Tripel is een hoppig speciaal bier met 8,5% alcohol en komt het best tot zijn recht op 8°C. Dit speciaal bier, voor elk seizoen, heeft een volle smaak en een zacht bittere afdronk. Een traktatie voor de echte bierliefhebber!

Proeven, bottelen en etiketteren
In de zomer van 2016 is het comité op een mooie zondagochtend naar Santpoort gegaan om verschillende biertjes te proeven en uiteindelijk een unanieme keuze te maken voor de Zandtemer Tripel. Donderdag 17 november jongstleden zijn de biertjes gebotteld en geëtiketteerd onder het deskundig oog van een delegatie van het comité.

Koop nu de Zandtemer Tripel
De Zandtemer Tripel is vanaf 7 januari aan de bar te koop in café De Jonge Prins en in Sportcafé De Multitreffer, maar…
Vanaf zaterdag 3 december kunt u een origineel Zandtemer Tripel bierpakket bestellen bij café De Jonge Prins en in Sportcafé De Multitreffer. Het pakket bestaat uit drie flesjes bier en een unieke ‘275 jaar ‘t Zand’ bieropener.

Het comité zal die zaterdag 3 december tevens het bierpakketje verkopen bij de Spar van 09.00-13.00 uur. Een leuk en origineel cadeautje voor de aanstaande feestdagen!! De kosten van het Zandtemer Tripel bierpakket zijn €12,75.
De opbrengsten van de Zandtemer Tripel zijn voor het comité 275 jaar ‘t Zand t.b.v. het organiseren van de evenementen gedurende het feestjaar 2017.

Etiket
Het etiket voor de Zandtemer Tripel is ook ontwikkeld door Tom Vlaar van Kick-Off Studio en is gebaseerd op het, door de Zandtemers gekozen, ontwerp van de Zandtemer vlag.
Zandtemer Tripel vol van glorie!
Laat hem u goed smaken!

etiket-zandtemer-tripel-275-jaar-bier

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info