Jos Dekker wordt vierde bij NK biljarten

Jos Dekker uit De Stolpen is afgelopen weekend als vierde geëindigd bij het Nederlands kampioenschap libre klein eerste klasse jeugd. De 19-jarige biljarter viel daarmee dus net buiten de prijzen in het Limburgse Afferden.

Toch kijkt Jos terug op een goed toernooi. ,,Ik won zaterdag drie wedstrijden en verloor er eentje”, aldus Dekker. ,,De partij die ik verloor scheelde slechts één punt. Zondag won ik twee partijen en ging ik er in twee ten onder. Ik werd vierde en kijk met een goed gevoel terug op het toernooi.” Dekker wist zijn gemiddelde iets omhoog te werken van 2.09 voorafgaande het kampioenschap naar 2.13 na afloop. Zijn clubgenoot van biljartvereniging De Liefhebber Dennis Hoogland uit Warmenhuizen eindigde als tweede. De zege ging naar Piet Kok uit Lutjebroek.

Biljarten Jos Dekker (1)

Biljarten Jos Dekker (2)

Biljarten Jos Dekker (3)

Biljarten Jos Dekker (4)

FOTO’S AANGELEVERD

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info