Kans op keukenmachine of e-reader met inleveren grof afval

De Dag van de Duurzaamheid wordt vrijdag 9 oktober gehouden. Ook het scheiden van grof afval is duurzaam. Want afval vormt de basis voor nieuwe producten. Lever daarom grof afval in op het afvalbrengstation aan de Zijperweg 12 in Schagen. Doe dit van zaterdag 3 tot en met vrijdag 9 oktober samen met de actiekaart en maak kans op een Jamie Oliver keukenmachine of een Kobo e-reader.

De actiekaarten zijn vanaf 30 september verkrijgbaar bij de gemeentebalie en het afvalbrengstation. Vrijdag 9 oktober worden aan het einde van de dag de twee prijswinnaars getrokken. Zaterdag 10 oktober is de prijsuitreiking op het afvalbrengstation in Schagen. Kijk voor meer informatie over deze actie en de voorwaarden op www.indegoeiebak.nl.

Afval scheiden

Meer dan zeventig procent van het grof afval dat het afvalbrengstation inzamelt, wordt hergebruikt. Zo wordt van een oude plastic tuinstoel weer een plastic speelgoedauto gemaakt en vind je een oude autoband weer terug in het kunstgrasveld op een sportpark.

Afvalbrengstation Schagen
Het afvalbrengstation aan Zijperweg 12 in Schagen is dinsdag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 16.15 uur en zaterdag van 8.00 tot 14.30 uur.

HVC Week van de Duurzaamheid

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info