Kappio opent nieuw kinderdagverblijf in ’t Zand

Kinderopvang Kappio heeft het bestaande aanbod van peuterschool en buitenschoolse opvang uitgebreid met kinderdagopvang in De Bloeikas. Na een grondige verbouwing is er een prachtige extra ruimte in gebruik genomen. Een groene kinderopvang, waarbij de natuur van buiten naar binnen is gehaald. Dit is goed zichtbaar in de inrichting en het werken met natuurlijke materialen.
Kinderen zijn in vertrouwde handen bij de ervaren en enthousiaste pedagogisch medewerkers van Kappio!

Sfeer proeven tijdens rondleiding of open dag
Een rondleiding in de peuterschool, buitenschoolse opvang en het nieuwe kinderdagverblijf is altijd mogelijk. Bel het servicebureau van Kappio op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur voor een afspraak. Of kom naar de open dag op zaterdag 21 mei van 10.00 tot 13.00 uur.

Verbinding kinderopvang met onderwijs
Het is een bewuste keuze dat de kinderopvang van Kappio gevestigd is in scholen. Door de verbinding met het onderwijs ontstaat er een sterke inhoudelijke samenwerking met een compleet pedagogisch en didactisch aanbod. Dit is voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar gedurende de dag op het gebied van zorg voor de baby’s, spelend leren, onderwijs en vrijetijdsbesteding.

Peuterschool
De peuters van peuterschool De Zandbak worden spelenderwijs begeleid in hun ontwikkeling. De peuterschoolruimte is opgenomen in de kleuterzone van de school. Er wordt thematisch gewerkt met een educatief voorschools programma. Hierdoor kunnen de kinderen goed voorbereid de overstap maken naar de basisschool. Die stap is al een stuk gemakkelijker, omdat de peuterschool intensief samenwerkt en samenspeelt met de kleuterklassen van de basisschool.

Buitenschools opvang
De kinderen hebben het erg naar hun zin op de BSO van Kappio, waar het accent ligt op techniek, cultuur en ook het buitenspelen. De diverse ruimtes binnen de school bieden volop mogelijkheden voor onderzoekend experimenteren en techniek. De BSO is voor- en na schooltijd en tijdens studiedagen en vakanties geopend.

www.kappio.nl

Bekijk hier de folder