Kofferbakmarkt Samen Vrienden zondag 19 mei.

Zondag 19 mei a.s. is het weer zo ver! Dan organiseren we op het parkeerterrein bij Magnushof, aan de Jacob Ruijsdaallaan in Schagen, de 1e kofferbakmarkt voor dit jaar. In 2019 hebben we een zeer aantrekkelijk tarief als u uw staplaats online reserveert. Voor verkopers gaat de markt om 8.00 uur open om op te bouwen. Om 9.00 uur start de markt en duurt tot 13.00 uur.

Als standhouder steunt u de stichting Samen Vrienden, die onder andere de rolstoelbussen voor de alle zorginstellingen probeert rijdende te houden.

 

Tarieven

Eén staplaats kost online in de voorverkoop 10,- euro
Eén staplaats kost op de dag zelf contant aan de poort 15,- euro
Online reserveren kost 1,- euro per reservering en kan via de volgende link: https://www.samenvrienden.nl/tp-24215-2/agenda/kofferbakmarkt

 U kunt meerdere staplaatsen per markt tegelijk reserveren, u betaalt dan maar één maal reserveringskosten.  (Bijvoorbeeld: drie staplaatsen voor dezelfde markt tegelijk reserveren kost dan 3x 10,- + 1,- = 31 euro)

U kunt niet voor meerdere markten tegelijk reserveren, dit moet u per markt doen. Het is niet mogelijk een bepaalde plek vast te leggen.

Er zijn maximaal 60 standplaatsen beschikbaar. Als deze zijn uitverkocht kunt u ze niet meer reserveren. Tijdens de markten verkopen we koffie en thee (met een koekje) voor 1,-

 

Bevestiging

In uw mailbox ontvangt u de reservering. Zorg er dus voor dat u uw mailadres correct invult. Geen mail ontvangen? Check dan eerst uw spambox. Neem de bevestigingsmail (al dan niet geprint) mee naar de markt. (andere data van de kofferbakmarkten: 30 juni, 14 juli, 1 september en 14 september)

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info