Komend weekend verschijnt de Zakenclubkrant ’t Zand inZicht

De kerstkrant ’t Zand inZicht wordt dit weekend verspreid onder ruim 27.000 huishoudens in de gemeente Schagen en de dorpen Anna Paulowna, Breezand en Wieringerwaard. In deze uitgave staan interviews met onder meer Finnula van den Berg, Debby Burger over het Timmerdorp, Manon en Melvin van De Jonge Prins, Piet en Annie van der Voort en schermer Nighel de Jong. Ook de genomineerden voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar worden uitgelicht.

Verder komen in de krant de werkgevers van Timmerfabriek Doedens, Kinderdagverblijf ’t Zandkasteel, Derako en Andringa Uw Slager aan het woord. Dirk Smit heeft de historische fotopagina Toen & Nu verzorgd. Uiteraard ontbreekt de rubriek Zandtemers in het buitenland niet. Hierin vertellen Marlies Huiberts en Theo ‘Bob’ Slijkhuis hoe het ze vergaat in respectievelijk de Verenigde Staten en Noorwegen. Met de woordzoeker zijn er weer leuke prijzen te winnen.

De uitgave is in opdracht van Zakenclub ’t Zand uitgegeven door JVW Uitgeverij. De krant wordt als bijlagen in de huis-aan-huiskrant Schagen op Zondag verspreid. Geen krant ontvangen? Dan kunt u vanaf zaterdag 21 december een krant ophalen in de Spar of bij Ellen’s Hairshop.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info