Komend weekend verschijnt Zakenclubkrant ’t Zand inZicht

De kerstkrant ’t Zand inZicht wordt dit weekend verspreid onder ruim 27.000 huishoudens in de gemeente Schagen en de dorpen Anna Paulowna, Breezand en Wieringerwaard. In de krant onder meer interviews met GertJan Slijkerman, Jeroen Muller en Ellen Zomerdijk. Ook de genomineerden voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar worden uitgelicht.

Verder komen in de krant aan het woord: Rob Smit en Donna Broersen over Zandstock Festival, de uitbreiding van het industrieterrein, de directrices van de beide basisscholen en Marco van Luijk over het Vlotbrugtoernooi. Daarnaast keert de rubriek Zandtemers in het buitenland dit jaar terug. Hierin vertellen Fiona Weston, de familie van der Berg en Annemieke Kneppers hoe het ze vergaat in hun land. Ook de woordzoeker ontbreekt niet en hiermee zijn leuke prijzen te winnen.

De krant is in opdracht van Zakenclub ’t Zand uitgegeven door JVW Uitgeverij. Geen krant ontvangen? Dan kunt u vanaf zaterdag 23 december een krant ophalen in de Spar, bakkerij Slijkerman of Ellen’s Hairshop.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info