Komende vrijdag verschijnt de Zakenclubkrant ’t Zand inZicht

De kerstkrant ’t Zand inZicht wordt morgen (vrijdag) verspreid onder ruim 27.000 huishoudens in de gemeente Schagen en in de dorpen Anna Paulowna, Breezand en Wieringerwaard. In deze uitgave staan interviews met onder meer imker en ondernemer van het jaar Stef van den Berg, Hans Kooijman van Koopman & Co, Pieter en Tamara de Geus over de Multitreffer en er is veel aandacht voor de nieuwbouw ’t Zand-Noord. Op de voorpagina het belang van vrijheid in een gesprek met Theo Volkers.

Verder komen er vier ondernemers aan het woord die hun verhaal doen over hoe het is om te ondernemen in coronatijd. Joris Langedijk, Breggit Smit, Corina van der Vlugt en Judith Deutekom-Jongejan en Mieke Schenk-van der Linden leggen de impact en betekenis uit voor hun bedrijf. Traditiegetrouw heeft Dirk Smit de historische fotopagina Toen & Nu verzorgd. Uiteraard ontbreekt de rubriek Zandtemers in het buitenland niet. Hierin vertellen Ed Mak en Jos Jongejan hoe het ze vergaat in de Verenigde Staten. Met de woordzoeker zijn er weer leuke prijzen te winnen.

De kerstkrant is in opdracht van Zakenclub ’t Zand uitgegeven door JVW Uitgeverij. De krant wordt als bijlagen in de huis-aan-huiskrant Schager Nieuwsblad verspreid. Geen krant ontvangen? Dan kunt u vanaf zaterdag 19 december een krant ophalen in de Spar.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info