Kopstukken 2022

Op dit moment wordt door Cees Langedijk de laatste hand gelegd aan de film Kopstukken 2022, of zoals de filmmaker het zelf noemt: Kopstukken 2.0. Door alle coronaperikelen moest de vertoning telkens uitgesteld worden. Nu kan én mag het weer.

We kijken ernaar uit om ’t Zand en omgeving weer kennis te laten maken met veel ‘beroemde’ maar gewone Zandtemers. De herkenbaarheid zal groot zijn. Helaas zullen we in de film ook inwoners tegenkomen die inmiddels overleden zijn. Maar dat maakt het des te authentieker, omdat leven en dood onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

In de avondvullende film van 2,5 uur nemen we u in woord en beeld mee langs tal van bekende Zandtemers. U heeft hiervan onlangs al enkele previews kunnen zien op www.tzand.info. De komende tijd volgen er nog twee previews.

De film zal op drie avonden worden vertoond in de zaal van De Jonge Prins. Daarnaast zijn er twee middagvoorstellingen van de inmiddels tien jaar oude Kopstukkenfilm uit 2012.

  • We starten op vrijdagavond 11 november met de vertoning van de nieuwe film.
  • Zaterdagmiddag 12 november heeft u de gelegenheid om de film uit 2012 te bekijken waarna ‘s avonds weer de nieuwe film 2.0 op het witte doek zal verschijnen.
  • Zondag 13 november herhaalt dit programma zich met ‘s middags de film uit 2012 en ‘s avonds de nieuwe film.

De aanvangstijden zijn 13:30 uur voor de middagvoorstellingen en 19:30 uur voor de avondvoorstellingen.

De prijs voor een toegangskaart is € 7,50 en daar krijgt u bij binnenkomst een kopje koffie of thee bij. De kaartverkoop start op 1 oktober. Hier wordt u nog verder over geïnformeerd.

We hopen u te mogen verwelkomen op 11, 12 of 13 november!