K’s Choice en Sunday Sun op de zaterdag van Zandstock

Het bestuur van Zandstock Festival heeft de eerste namen bekend gemaakt van de bands die op zaterdag optreden. K’s Choice, Sunday Sun, John Coffey en Bade hebben een plekje op het festival bemachtigd.

K’s Choice
‘I’m not an addict’, wie kent hun nummer niet? Het nummer stamt al uit 1995, maar het blijft toch een heerlijke meezingen.
In 2003 heeft de band even een pauze ingelast, maar ze zijn inmiddels weer druk bezig. Eind deze maand komt hun nieuwe album, The Phantom Cowboy, uit.
Hun eerste single van het nieuwe album, Private Revolution, is hier te beluisteren:
https://www.youtube.com/watch?v=KSO4dALjnc8

Sunday Sun
Ze hebben hun naam te danken aan een late avond in de kroeg, de vroege ochtend zon kwam op, en de naam voor de band was gezet. Eind vorig jaar hebben ze hun debuutalbum gelanceerd, welke erg positief ontvangen is.
Concert At Sea, Huntenpop, De Beschaving en Metropolis. Voor Sunday Sun zijn dit geen onbekende plekken. Begin augustus kan Zandstock ook aan dit rijtje worden toegevoegd!
Hun single ‘I Call You Honey” is hier te beluisteren:
https://www.youtube.com/watch?v=NobhOkEJCFc

John Coffey
Nee, we bedoelen niet de John Coffey uit de film ‘The Green Mile’, maar de echte punkrockband uit Utrecht! “Zalen zullen sneuvelen” – NRC
Dat klink als één groot feest!
Het derde album (‘The Great News’) kwam begin 2015 uit en staat ook garant voor gerag. En niet te vergeten, ze staan dit jaar op Pinkpop.
Bekijk hier hun live optreden van ‘Broke Neck’:
https://www.youtube.com/watch?v=sZnUU27QnuU

Bade
Na een leven als frontman van het Haarlemse poprock bandje The Sheer en als gastzanger voor Baskerville breekt er een nieuw muzikaal bestaan aan voor Bart van Liemt. Hij werkt in 2013 aan solomateriaal en lanceert dat in 2014 onder de noemer Bade. Zijn eerste album, Miracle Wave, neemt hij op in het Engelse Oxford.
Zijn nieuwe single is hier te beluisteren:
https://www.youtube.com/watch?v=EO1VmZZzZP8

Kaarten zijn te koop via www.zandstock.nl/tickets. Volgende week worden de eerste namen voor de zondag bekend gemaakt.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info