Lady’s Day bij zorgboerderij Blij op de Boerderij

Zorgboerderij Blij op de Boerderij viert op zondag 26 juni de zomer middels een Lady’s Day. Tijdens deze dag zijn er 25 deelnemers met een diversiteit aan kraampjes, proeverijen, workshops, voordrachten, demonstraties en adviezen.

Er zijn natuurlijk vele markten en fairs, maar dit is nu juist wat de zorgboerderij niet wil uitstralen. Daardoor is er van ieder item maar één deelnemer. Samen met andere enthousiaste ondernemers en creatieve mensen zetten zij zich in voor een super gezellige doe, beleef, proef en verwendag! Door de zorgboerderij en pluktuin locatie te gebruiken geeft het de dag een extra kleurrijke dimensie. Het straalt blijdschap, vrolijkheid en een warm thuis gevoel uit.
Vele deelnemers zijn creatief, maar hebben (nog) geen bedrijf. Hun product of dienst is uit hobby geboren. Nog verborgen binnen huiskamer, maar mogen zeker gezien worden! Middels de Lady’s Day geeft de zorgboerderij deze deelnemers/jonge ondernemers belangeloos zich de kans te promoten, hun product te laten zien te proeven en te testen. Tevens bestaat de mogelijkheid om te kunnen zien wat deze zorgboerderij betekent binnen de zorgsector.

Ook voor kinderen is het een echte doe dag. Er worden diverse workshopjes georganiseerd, waar men voor een klein bedrag aan kan deelnemen. Er kunnen bloemen geplukt worden op de pluktuin, de theetuin is open, popkoor ’t Zand treedt op, Guda Dekker draagt gedichten voor en Toffe Tosties is aanwezig voor de innerlijke mens. Daarnaast kun je deelnemen aan een workshop, reading of een massage. Kortom: van allerlei activiteiten met name gericht op de dames, maar natuurlijk zijn de heren ook van harte welkom. De Lady’s day start om 10.00 uur en duurt tot circa 17.00 uur. De entree is gratis.

Iedere dame die zich vooraf opgeeft ontvangt een gratis goodiebag met kadootjes. Dit geldt alleen voor degene die zich opgegeven heeft. Aanmelden kan middels een mailtje naar: decreatievetuinkamer@gmail.com of je aan te melden op het evenement van de Lady’s Day op Facebook. Opgeven voor een goodiebag kan tot 17 juni, daarna zijn de goodiebags vergeven.
Zie voor meer info: www.blij-op-de-boerderij.nl of op de facebookpagina. Het adres is Keinsmerweg 88 te ’t Zand.

lady's Day

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info