Leuke vriendschappen, ontmoeting met fijne mensen

De eerste week van oktober is de Week tegen Eenzaamheid. In dat kader organiseren de gemeente en verschillende lokale organisaties een matchmarkt. Op donderdag 3 oktober 13.30 tot 15.30 uur in de huisartsenpost aan de Grotewallerweg 1 in Schagen.

Voor inwoners die zich niet langer alleen willen voelen. Die graag nieuwe mensen willen ontmoeten. Het vervelend vinden om steeds alleen op stap te gaan. Voor hen is de matchmarkt bedoelt. Match is Engels voor ‘bij elkaar passen’. Op deze markt kunnen mensen aansluiten bij anderen met dezelfde interesses. Bijvoorbeeld om samen naar het theater te gaan, samen te eten, koken, wandelen, fietsen of gezellig naar de bioscoop. Met z’n tweeën of in groepsverband, dat is een keuze die de mensen zelf maken met elkaar. Wie zichzelf een leuke vriendschap gunt, is welkom om vooral langs te komen op de matchmarkt.

Op de markt staan tafeltjes met daarop aanduidingen van de eigen interesse. Aan deze tafel kunnen bezoekers met anderen in gesprek gaan en misschien afspraken maken voor een leuke activiteit. Iedereen wordt ontvangen met gratis koffie en thee, aanmelding is niet nodig. Onder de eerste matches wordt een leuke verrassing verloot! Deze middag wordt geopend door wethouder Sigge van der Veek. Het wordt georganiseerd in het kader van de Week tegen Eenzaamheid

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info