Liefst 200 koopjes bij Zandtemer veiling

De Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten ’t Zand en omstreken houdt zaterdag 7 november om 20.00 uur voor de twaalfde keer een materialenveiling. Liefst 200 koopjes worden aangeboden door de veilingmeesters Siem Broersen en Adri de Wit. In de grote zaal van de Jonge Prins is de koffie tot 20.00 uur gratis. Onder de kopers van de eerste vijftig koopjes zullen geldbedragen van 340, 230 en 110 euro worden verloot.

De veilingeditie 2015 wordt gehouden i.s.m. met de volgende verenigingen: Toneelvereniging EMM wil graag een nieuwe en eigen lichtinstallatie aanschaffen voor de jaarlijkse toneelavonden. Ook zal deze installatie ingezet worden voor andere dorpsdoeleinden zoals de school musical en Bonte Avond. Handbalvereniging Geel-Zwart wil ook een betere verlichting en wel op de buiten handbalvelden die aan de richtlijnen van de bond voldoen. Tennisvereniging ’t Zand doet voor de eerste keer mee. Zij willen de opbrengst gaan gebruiken voor opknappen van de parkeerplaats en de komende jaren staat het opknappen van de hekwerken en banen op het programma. Tot slot Stichting molen de Hoop. Deze Stichting zet zich in om de prachtige molen van Zeeman te onderhouden en exploiteerbaar te maken. De recente 14 camper kampeerplaatsen voldoen aan die doelstelling maar brengt wel een forse investering op hun exploitatierekening teweeg.

Jongerenkoopjes:
Bij een zestal koopjes wordt een sein gegeven voor een koopje, dat speciaal geveild wordt voor de jongeren tot en met 25 jaar oud. Iedereen mag bieden, maar wanneer een jongere het hoogste bod heeft uitgebracht, krijgt hij of zij het koopje voor de helft van het bedrag waarvoor het koopje wordt afgeslagen.

Catalogus 2015.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info