LP Presentatie The Muddy Waters Tribute Band

Op 5 juli presenteert de ‘The Muddy Waters Tribute Band’ hun LP ‘Electric Men’ in de Jonge Prins in ’t Zand. De Zandemmer Ivan Schilder zit sinds 2 jaar in deze band.

In navolging van de succesvolle CD ‘Electric Men’ van de Muddy Waters Tribute Band mag dé geluidsdrager niet ontbreken waarmee de originele Muddy Waters Blues Band indertijd zijn fans bekoorde, namelijk de LP.  En in deze tijd waarin het vinyl een ware revival doormaakt, kan een band die juist deze sfeer uit het pre-digitale tijdperk neerzet, niet achterblijven.

De opnames van het album Electric Men zijn speciaal gemasterd om de maximale geluidskwaliteit en dus meerwaarde te halen uit de vinylpersing. Ook het hoesontwerp werd aangepast om een mooie vintage-uitstraling te krijgen; deze LP zou niet hebben misstaan in de platenbak van een gerenommeerde platenzaak in de jaren 70 of 80.

Op vrijdag 5 juli is de release-party van de LP ‘Electric Men’ in café-restaurant De Jonge Prins, Keinsmerweg 42, 1756 AH in ‘T Zand.
De aanvang is 21.00 uur.

De band zal vanzelfsprekend live spelen tijdens deze gelegenheid.

The Electric Men zijn:
Robbert Fossen (zang, gitaar), Lothar Wijnvoord (gitaar), Ivan Schilder (piano), Thomas Toussaint (harmonica), Dirk Wagensveld (bas) en Lars Hoogland (drums).

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info