Mantelzorgers in het zonnetje

Mantelzorgers zijn onmisbaar in onze samenleving. Daarom zet gemeente Schagen deze mantelzorgers graag in het zonnetje. Zij krijgen als dank voor hun belangeloze inzet een cadeaubon.

Veel mensen die ernstig of langdurig ziek zijn, worden verzorgd door mantelzorgers. De mantelzorgers zorgen ervoor dat mensen (langer) in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. Gemeente Schagen wil hier graag aandacht voor vragen en waardering uitspreken.

Mantelzorgwaardering 2020

Als blijk van waardering krijgen de mantelzorgers een cadeaubon van 50 euro en de jonge mantelzorgers twee bioscoopbonnen. Daarvoor doet de gemeente hierbij een oproep om als mantelzorger ingeschreven te staan. Alle mantelzorgers die staan ingeschreven bij het Mantelzorgcentrum, ontvangen deze mantelzorgwaardering 2020.

Inschrijven als mantelzorger

Mantelzorgers, die wonen in dorpen of stad van gemeente Schagen of zorgen voor iemand in gemeente Schagen, kunnen zichzelf inschrijven bij het Mantelzorgcentrum. Zo ontvangen zij deze jaarlijkse waardering én worden zij ook op de hoogte gehouden van alle activiteiten en ondersteuning op dit gebied in gemeente Schagen.

Mantelzorgers vullen hun gegevens en die van de zorgvrager in op www.mantelzorgcentrum.nl/aanmelden. Iedereen die zich t/m 31 december 2020 inschrijft bij het Mantelzorgcentrum, ontvangt dan de mantelzorgwaardering 2020.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info