Marco Kuut ook volgend seizoen hoofdtrainer Geel Zwart 1

Geel Zwart en Marco Kuut hebben overeenstemming bereikt en het contract met een jaar verlengd. Ook in het seizoen 2018-2019 is Kuut de hoofdtrainer en daarmee gaat hij zijn derde seizoen in ‘t Zand tegemoet. Het bestuur van de vierdeklasser is zeer content met de oefenmeester.

Voorzitter Bas Veul: “De trainer ligt erg goed in de groep. De trainersopkomst is goed en zijn manier van werken spreekt ons aan. Daarbij zijn de resultaten goed te noemen. We zijn blij dat we met het ingaan van de winterstop zekerheid hebben.”

Marco Kuut is op zijn beurt op zijn plek in ’t Zand. “Ik voel me inmiddels Geel-Zwart’er. We hebben een leuke en talentvolle groep. Ik wil dit seizoen alles in het werk stellen om een nacompetitieticket te bemachtigen.”

Na een matig begin kwam Geel Zwart na de Zandtemer kermis op stoom. De ploeg is inmiddels zes wedstrijden ongeslagen en staat in de subtop van de vierde klasse A.

Geel Zwart houdt op zondag 7 januari 2018 de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. De receptie wordt voorafgegaan door de jaarlijkse Sportverkiezing. Voor meer info: www.geelzwart.nl.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info