Materialen- en dienstenveiling 2013

– Ingezonden door de veilingcommissie – 

Beste Zandtemers,

In de afgelopen dagen is de veilingcatalogus voor de materialenveiling 2013 bij u in de bus gevallen. En wat voor een catalogus. De catalogus zit tjok- en tjokvol voor deze editie. Het samenwerkingsverband met de andere deelnemer, het jubileumcomité t.g.v. het 150-jarig bestaan van de kerk in ’t Zand, is zeer soepel verlopen. Het heeft, na 8 maanden voorbereiding, geresulteerd in een veilingcatalogus die nog nooit zo goed gevuld is. Hiermee geeft ’t Zand en omgeving een duidelijk signaal af naar de organisatie voor deze editie. De samenwerking tussen de Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten ’t Zand en Omstreken en het jubileumcomité van het 150-jarig bestaan van de kerk in ’t Zand staat garant voor een gezellige veiling op 9 november a.s.

Niet alleen ’t Zand en omgeving, maar ook diverse omliggende dorpen in de oude Zijpe hebben een belangrijk steentje bijgedragen om de catalogus te vullen. Het was een heel gepuzzel voor de organisatie om alles een goed plekje te geven, maar over het resultaat mogen we enorm tevreden zijn. Vanaf deze plaats natuurlijk hartelijk dank aan alle gulle én goede gevers voor het beschikbaar stellen van zoveel én zulke mooie kavels. Zonder uw bereidwillige medewerking lukt het eenvoudig niet. Zoals gezegd tekent de organisatie op 9 november voor een gezellige ouderwetse veilingavond. Komt u op tijd, want, zoals u van ons gewend bent, staan de eerste 50 koopjes weer garant voor een 3-tal leuke geldprijzen. De spelregels daarvoor vind u achter in het boekje. Kort gezegd; uit de kopers van de eerste 50 koopjes worden een 3-tal geldprijzen verloot (€ 340,- / € 230,- / € 110,-). Zorg dat u op tijd bent en maak kans op een leuk geldbedrag. De koffie is overigens tot 20.15 uur geheel voor rekening van de organisatie. Door de veiling heen komt u ook een viertal verrassingspakketten tegen die u kunt kopen. Het is niet alleen een leuke verrassing maar ook kan u, indien u een koper bent van één van de pakketten, kans maken op € 50,-.

Nieuw in de catalogus vind u een zestal zgn. ‘jongerenkoopjes’. Deze staan aangegeven met een vlaggetje. Indien iemand bij deze kavel het hoogste bod heeft en is 25 jaar of jonger, hoeft hij of zij maar de helft te betalen. Zo proberen we ook de jeugd er meer bij te betrekken en iedereen een kans te geven.

De notaris, van het Zijper Notariskantoor, zal toezien op een ordentelijk verloop van de veiling. Ook de bijdragen van MulitIT, café-restaurant de Jonge Prins en Jo van de VRO zorgen voor een vlekkeloze avond. Er is voor elk wat wils en voor jong en oud wat te koop. Bij sommige kavels in de catalogus denk je van ‘wat moet ik hier nou mee’? Laat u verrassen en bekijk alle koopjes ruim voor de veiling op het toneel van de grote zaal van de Jonge Prins. Er kan belastingtechnisch gekocht worden en na afloop kan er gepind worden d.m.v. mobiele pinapparaat van de Rabobank Schagen-Wieringerland. U leest er allemaal meer over in de catalogus.

Volg de veiling verder via www.tzand.info of www.kerktzand of op facebook.com/stichtingstimuleringtzand

Vergeten we bijna nog te vermelden dat alle consumpties afgerond worden op 150 eurocent, oftewel € 1,50 per consumptie. Dit om het jubileumjaar van het 150-jarig bestaan van de kerk in ’t Zand luister bij te zetten.

Tot 9 november

De veilingcommissie 2013

 

Supplement Materialenveiling 9 november 2013

Kavel 221:

A: Een vat bier van 50 liter + tap + glazen (Café Restaurant ‘de Jonge Prins’)

B: Eigengemaakt schilderij ‘de Keinsmerweg gezien vanaf de vlotbrug’ (Nora de Wijn)

C: Een set van 4 muntjes uit 1980 van het koninklijk huis, met afbeeldingen van Willem-Alexander, Friso en Constantijn

D: Een Beemsterkaas-pakket

E: Een dag gebruik van polyester boot met motor, 2 volwassenen en 2 kinderen

F: Twee ‘passe partout’ toegangskaarten, incl. 10 consumptiebonnen Zandstock 2014

G: Twee ‘passe partout’ toegangskaarten, incl. 10 consumptiebonnen Zandstock 2014

H: VIP arrangement voor 2 personen, incl. ‘meet en greet’, bubbels, hapjes etc Zandstock 2014

I: Vier uur timmeren (Aannemersbedrijf P.N. Dekker en Zns)

J: Met muziek en zang komen Robbert Smit en Joke van Geebergen een belangrijke gebeurtenis in je leven (die in de kerk plaatsvindt) omlijsten. Jij vraagt, wij spelen en zingen……………

K: Tegoedbon van € 20,- (Snackbar Smikkelhof)

L: Tegoedbon van € 20,- (Snackbar Smikkelhof)

M: Een eigengemaakte salade voor 8 personen (Snackbar Smikkelhof)

N: Een kistje wijn (twee flessen rode wijn ‘En Bollery 2006’) (Snackbar Smikkelhof)

O: Een onderhoudsbeurt voor uw fiets (rijwielhandel van Graas en Struik)

P: Een onderhoudsbeurt voor PC + een Norton antiviruspakket 2014 (MultIT)

Q: Een onderhoudsbeurt voor PC + een inktcartridge naar keuze (MultIT)

R: Een ‘all in one’ printer (MultIT)

S: Een gourmetschotel voor vier personen (slagerij Andringa)

T: Een gourmetschotel voor vier personen (slagerij Andringa)

U: Vier gangen verrassingsmenu, 2 pers. bij ‘La Premiere’ Anna Paulowna (de Heij Adviesgroep bv)

 

Deelnemers:

Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten ’t Zand en omstreken – www.tzand.info – twitter@stimuleringzand – facebook.com/stichtingstimuleringtzand

&

R.K. Parochie O.L.V. Visitatie ’t Zand – www.kerktzand.nl

 

Deze veiling wordt mede mogelijk gemaakt door de belangeloze medewerking van: Het Zijper Notariskantoor, Jongejan & Partners, MultIT Automatisering, St. Jozef school, Jo van de VRO, Café Restaurant de Jonge Prins en Florina

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info