Materialen- en Dienstenveiling 4 november 2017

Om klokslag 20.00 uur zullen op deze zaterdagavond de veilingmeesters de eerste kavel aanbieden op de 2-jaarlijkse Materialen- en Dienstenveiling van de Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten.

Het zijn weer zo’n 200 kavels geworden die ruim 300 koopjes bevatten in een zeer gevarieerd aanbod. De mede deelnemers aan de veiling hebben er hard voor gewerkt om een mooie catalogus in te vullen, een groot compliment voor de vier deelnemers voor de editie 2017:

Dameskoor Promise

Timmerdorp ’t Zand

Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij

Zandstock

 

U heeft reeds in de folder gelezen wat hun uitgebreide motivatie is om mee te doen aan de veiling editie 2017, ook staat in het kort in de catalogus hun motivatie. Op www.tzand.info staat alle informatie omtrent de veiling en deelnemers. (ga naar www.tzand.info kies in het menu voor: Home -> Materialenveiling)

Over de catalogus gesproken, die is reeds bij u in de bus gevallen! Alle (al eerdere verspreide folders) en catalogussen zijn door de leden van het Popkoor huis aan huis verspreid. Onze dank daarvoor en alvast veel succes met jullie ‘Kopstemmen’ weekeinde op 18 en 19 november.

We hopen dat u alvast een keus uit de catalogus kunt maken, schroom niet en kom op 4 november a.s. naar de grote zaal van café restaurant de Jonge Prins voor een gezellig avondje. Kom op tijd want tot 20.00 uur is de koffie gratis. Tevens wordt er uit de eerste 50 koopjes prachtige geldprijzen verloot. Het is dé kans om eens een vliegtochtje, een motorritje, bloembollen pakket of een timmerman te scoren. Maar er staat ook een  ludiek optreden van Drek te koop of rondleidingen, met van alles er op en aan, in Molen de Hoop. Kortom, buiten de handige taarten op afroep, paling en drankjes is er van alles van uw gading.

Heeft u geen catalogus ontvangen of kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u wel iets kopen en alvast een bod uitbrengen? Stuur een  e-mailtje naar ingridpijnacker@kpnplanet.nl en alles wordt geregeld.

Wij bedanken ook alle schenkers van de koopjes in de goed gevulde catalogus, het is weer prachtig en hartverwarmend om te zien hoe de Zandtemer (en ver daarbuiten) bevolking de deelnemers steunt. Ook bedanken we het Zijper notariskantoor, Jongejan & partners, MulitIT en café restaurant de Jonge Prins voor hun medewerking aan deze veiling.

We hopen u te zien op zaterdagavond 4 november a.s. om de deelnemers een hart onder de riem te steken. Zij zorgen met hun vrijwilligerswerk er voor dat het én betaalbaar blijft én zorgen voor een mooi stuk leefbaarheid in ons mooie dorpje.

Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten ’t Zand en Omstreken

De catalogus en het supplement daarbij:

catalogus veiling 2017

supplement veiling 2017

 

 

 

 

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info