Meer Bewegen Voor Ouderen in de Zandstee

Gymnastiekvereniging Gymlust geeft op donderdagmiddag in de Zandstee gymnastiek: Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO). Er zijn twee verschillende groepen waar ouderen aan mee kunnen doen onder leiding van Cunie Molenaar.

In de grote zaal van de Zandstee is er van 14.00 tot 14.45 uur een loopgroep. Van 15.00 tot 15.45 uur is de training voor een zitgroep. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau. De training wordt gegeven door Cunie Molenaar. De cursisten zijn stuk voor stuk enthousiast over de lessen. Bent u geinteresseerd? De eerste maand kunt u vrijblijvend en gratis meedoen. U kunt hiervoor contact opnemen via gymlust@gmail.com of voor de lessen bij Cunie.

Door mee te doen met MBVO zult u zich fitter voelen en krijgt u meer energie van. Uw spieren en botten worden sterker en het is goed tegen overgewicht, hart- en vaataandoeningen en vergeetachtigheid. Veel ouderen bewegen minder dan goed voor hen zou zijn. Dat is jammer, want bewegen doet goed! Bewegen geeft plezier en brengt mensen met elkaar in contact. Bewegen zorgt voor een betere conditie en door te bewegen blijven mensen langer zelfredzaam.

meer-bewegen-voor-ouderen-zandstee-gym-2016-1

meer-bewegen-voor-ouderen-zandstee-gym-2016-2

meer-bewegen-voor-ouderen-zandstee-gym-2016-3

meer-bewegen-voor-ouderen-zandstee-gym-2016-4

meer-bewegen-voor-ouderen-zandstee-gym-2016-5

meer-bewegen-voor-ouderen-zandstee-gym-2016-6

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info