Melvin en Manon zetten De Jonge Prins naar hun hand

Zakenclub ’t Zand organiseert sinds 1998 de verkiezing Ondernemer van het Jaar onder haar leden. Elk jaar selecteert de zakenclub vier ondernemers die strijden om deze felbegeerde prijs. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Zakenclub ’t Zand op dinsdag 10 januari 2023 wordt bekend gemaakt wie tot ondernemer van het jaar 2022 is gekozen en zo de opvolger wordt van Uw Slager Andringa. Op www.tzand.info komen de genomineerden aan het woord. Vandaag Café De Jonge Prins.

Melvin (40) en Manon (34) van Hurck zijn inmiddels 5,5 jaar de uitbaters van De Jonge Prins. Sinds 1 november zijn ze ook eigenaar van het pand. “Het is weer een stukje meer van ons geworden en dat geeft een bijzonder gevoel.”

Melvin en Manon kijken terug op een bewogen tijd. “Na een stroeve start hebben we wat harten voor ons moeten winnen. We denken dat dit wel aardig is gelukt. We hebben het in de loop der jaren steeds meer naar onze eigen hand kunnen zetten. En omdat we zo initiatiefrijk zijn, zijn we de covid-periode ook goed doorgekomen.” De Jonge Prins is dé locatie in het dorp voor grote feesten. Verschillende artiesten en bands stonden op het podium. Daarnaast is de kermis in oktober het jaarlijkse hoogtepunt. “Het afgelopen jaar was de kermis ongekend en bizar. Het was een groot succes. Op dinsdag hadden we wat nieuws in het leven geroepen met onder meer een optreden van Bonnie St Claire. We hebben van alle kanten, van jong tot oud, gehoord dat dit heel gezellig was. Daar gaan we op voortborduren.”

 

Smaakvol diner

Naast de feesten en partijen is de zaal omgetoverd tot een gezellig restaurant. Bij Prins Heerlijk kun je terecht voor een smaakvol diner. “We zien hierin een stijgende lijn. Echter horen we nog wel te vaak dat Zandtemers niet weten dat je bij ons zo lekker kan eten. Het is aan ons om dat bekender te krijgen.”

Kijk voor meer informatie op: www.dejongeprins.nl.

 

FOTO: André Sonderman

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info