Mondial Uitzend kijkt vooruit

Zakenclub ’t Zand organiseert sinds 1998 de verkiezing Ondernemer van het Jaar onder haar leden. Elk jaar selecteert de zakenclub vier ondernemers die strijden om deze felbegeerde prijs. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Zakenclub ’t Zand op dinsdag 10 januari 2017 wordt bekend gemaakt wie tot ondernemer van het jaar 2016 wordt gekozen en zo de opvolger wordt van Zabo Plant. Op de site van tzand.info worden de vier genomineerden uitgelicht. Vandaag: Mondial Uitzend.

Mondial Uitzend heeft een stabiele fundering gelegd om te kunnen groeien. ,,Dankzij marktverbreding hopen we dit te realiseren”, zeggen Koen (29) en Ard (35) van Diepen, samen met broer Dick (36) de eigenaren. ,,We staan voor een uitdaging.”

Het familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in uitzendwerk, werving en selectie, huisvesten en payroll, mikt daarbij op een nieuwe omgeving. ,,We proberen voet aan de grond te krijgen in West-Friesland. Kansen pakken en omzet draaien met hoge kwaliteitseisen zijn belangrijke pijlers. Onze pieken zijn behoorlijk groot, maar dat proberen we geleidelijk aan over het hele jaar te realiseren. We hebben onze werkprocessen daarop aangepast en geïnvesteerd in ons personeel en het automatiseringssysteem. De werving en selectie in Polen hebben we uitgebreid met twee personen. Ook de begeleiding in Nederland is verbeterd.”

Toerisme
Mondial Uitzend richt zich daarnaast ook op huisvesting en toerisme. ,,Huisvesting blijft een probleem en dat willen we gaan oppakken. We zijn flink aan het uitbreiden wat huisvesting betreft. De bezetting van onze woonlocaties willen we optimaliseren. We mikken daarbij ook op toeristen.” De nominatie voor de ondernemersverkiezing maakt de broers trots. ,,Het is gaaf dat collega-ondernemers uit ‘t Zand je zien. We zijn begaan met het dorp en daar is dit een mooie waardering van.” Kijk voor meer informatie op: www.mondialuitzend.nl.

FOTO ANDRÉ SONDERMAN
FOTO ANDRÉ SONDERMAN
Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info