Mooie opbrengst spinning- en zumbamarathon

Waar een klein dorp groot in kan zijn… De familie Schouten schrijft: Dit wordt wel vaker gezegd over activiteiten die in ’t Zand worden uitgevoerd of worden gehouden, maar ook in dit geval gaat het weer helemaal op. Daarom wonen wij ook zo graag in dit dorp.

De spinning- en zumba-marathon, afgelopen zaterdag en georganiseerd is samenwerking met sportschool Multifit, was namelijk een groot succes. Om 13.30 uur begon Bert Groot met het eerste uur spinning en daardoor nam de temperatuur in de sportzaal behoorlijk toe. Niet geheel verwacht, maar daardoor juist erg leuk kwamen er regelmatig toeschouwers langs die voor korte of langere tijd de deelnemers kwamen aanmoedigen.
Zeker het tweede uur was het erg gezellig. Onder leiding van Abtal werd er gefietst en Monique coachte twaalf dames door het uur zumba. Het uur dansen leverde ook de nodige zweetdruppels op. Maar… daar was op gerekend. Water, sportdrank, bananen en mueslirepen, gesponsord door De Heij Adviesgroep en onze eigen supermarkt Spar Nielsen!
Als laatste stapte Jack Gerritsen op de fiets en die wist de deelnemers met zijn aanmoedigingen weer tot grote prestaties te leiden. Toen om 16.30 uur door Jack het eindsignaal was gegeven stapte een ieder tevreden van de fiets en werden de spinning- en zumba-instructeurs Bert, Abtal, Jack en Monique bedankt voor hun inzet en enthousiasme. Ook de twee EHBO-ers Arie Derksen en Nic Bos kregen applaus voor het feit dat ze gelukkig niet nodig waren geweest.
Van de 96 beschikbare spinningfietsen (over drie uur) zijn er 86 bezet geweest en daarnaast waren er nog twaalf dames die, tegelijk met het tweede uur spinning, een uur hebben gedanst. In totaal waren er dus 98 deelnemers aan het evenement en zij hebben allemaal tien euro ingelegd voor het goede doel. Samen met de giften die toeschouwers nog in de collectebus hebben gedaan was de opbrengst van dit sportieve evenement € 1.220,40 !!
Alle deelnemers en gulle gevers: heel hartelijk bedankt!
Doneren kan nog steeds via de site van de Tour du ALS, via de link: http://deelnemers.tourduals.nl/team/74/donaties/
Maar u kunt ons natuurlijk ook persoonlijk benaderen. Irene en Gerard Schouten, Mauritsstraat 11

Maar er is meer… (zou Peter R. de Vries zeggen)
Tijdens Koningsdag heeft Betty van Graas met haar gehaakte artikelen op de vrijmarkt in de Tureluur gezeten. Ze had nog wat extra dingen gemaakt en alles werd te koop aangeboden ten behoeve van Team M&M. En wat denkt u? ‘s Avonds kwam Betty een enveloppe met een opbrengst van 140 euro doneren. Dat is toch fantastisch !! Betty onwijs bedankt voor jouw initiatief en financiële bijdrage.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info