Multitreffer middelpunt Koningsdag ’t Zand

Vanwege de voorspelde slechte weersomstandigheden werden de spelletjes van Koningsdag verplaatst naar sport- en evenementenhal Multitreffer. De Vrijmarkt van de Tureluur vond eveneens plaats in de Multitreffer.

Het Oranjecomité en de Tureluur waren erg blij met de ruimte die door Piet en Pieter de Geus en het stichtingbestuur van de Multitreffer werd geboden. ‘s Morgens om 10.00 uur werden voorafgaand aan het spelletjesprogramma de ballonnen opgelaten op het Willem ’t Hartplein, de versierde fietsen en skelteroptocht door het dorp was afgeblazen, waarna het spelletjesprogramma begon. Het was een gezellige drukte in de hal en iedereen vermaakte zich uitstekend. Een warm en droog begin van Koningsdag.

De derde editie van de Vrijmarkt van de wijk de Tureluur vond vanaf 13.30 uur plaats in de gymzaal van de Multitreffer. Vanwege de voorspelde regen en winterse buien werd de dag voor Koningsdag in goed overleg besloten om ook deze Koningsdag activiteit te verplaatsen naar de sporthal. Een goede samenwerking tussen de verschillende organisaties maakte dat Koningsdag in ’t Zand een mooie dag werd.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info