Muziekavond in de Multitreffer

De Multitreffer weer ouderwets als Muziektempel, ’t Zand betstaat 275 jaar en dat gaat groots gevierd worden! Iedereen uit ’t Zand en omstreken is hartelijk welkom op deze speciale spectaculaire avond vol muziek en show. Bands en dj’s zullen een spetterende avond voor u verzorgen en de Multitreffer op z’n grondvesten doen laten schudden.

MultiEvents organiseert, in samen werking met het comité 275 jaar ’t Zand, op zaterdag 8 juli 2017 een spectaculaire muzikale avond in Sporthal Multitreffer. De hoofdact voor deze avond zijn de “Daredevils”. Deze spectaculaire band zal 2 optredens verzorgen van tweemaal een uur en tussen de optredens door zal Zandtemmer dj Jari Schilder zijn repertoire ten gehore brengen. Na het tweede en laatste optreden van de “Daredevils” zal dj Danny Gouda de
avond geheel in stijl afsluiten. Het voorprogramma van de “Daredevils” zal verzorgd worden door een heuse “Zandtemmer Surprise Band”. Een band gevormd door een bonte verzameling Zandtemmer muzikanten die hun sporen al lang en breed verdiend hebben in de muziekwereld en die voor deze speciale gelegenheid nog een maal gezamenlijk het podium zullen bestormen en het publiek zullen trakteren op een spetterend, historisch optreden.

De tijdlijn (onder voorbehoud) zal er als volgt uit komen te zien op zaterdag 8 juli:
19:00 Zaal open
19:00-20:30 Dj’s Danny Gouda en Jari schilder
20:30-22:00 Zandtemmer Surprise Band
22:00-23:00 Daredevils
23:00-24:00 Dj Jari Schilder
24:00-1:00 Daredevils
1:00-Einde Dj Danny Gouda

De tickets voor deze fantastische avond zijn online verkrijgbaar via www.multitreffer.nl voor slechts € 10,00 per stuk of aan de zaal op zaterdag 8 juli voor € 12,50 per stuk vanaf 19:00 uur.

Meer informatie over de Daredevils:
Daredevils is in hun debuutjaar als een raket uit de startblokken geschoten: André Kuipers zou er jaloers op zijn! Met 70 shows in het debuutjaar en veel retourboekingen voor 2017 kun je stellen dat de ‘men in black’ een ijzersterke entree hebben gemaakt met hun energieke mashup-mixes. Veel bezoekers stonden verbaasd te kijken: hoor je nu de zang van Nirvana over de muziek van The Final Countdown? Avicii vs Rick Astley? Met veel verrassingselementen en briljante wisselingen bouwt Daredevils overal een groot feest waarbij de band uitblinkt door muzikaliteit en originaliteit. In 2017 zal Daredevils de temperatuur in de feesttenten weer flink opjagen met hagelnieuwe mashups waar actuele hits en knallende classics worden versmolten. De nodige special FX en speciaal ontworpen stage props worden ingezet om de show compleet te maken. Daarnaast is het repertoire met de ervaring van het eerste jaar op de schop genomen en flink aangescherpt om elk festival, elke zaal en feesttent met de grond gelijk te kunnen maken.

 

Multievents 275 jaar daredevils flyer

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info