Nationale Zonnebloemloterij 2020

In dit bijzondere coronajaar 2020 is de jaarlijkse Zonnebloemloterij een aantal maanden verzet. En nu, vanaf 8 juni, mogen onze vrijwilligers weer bij u langs komen om hun loten te verkopen.

Helaas heeft u wel gemerkt, dat dit jaar tot nu toe alle activiteiten afgelast zijn. En dat zal ook nog wel even zo blijven. Maar we houden wel alle regels in de gaten en zodra we kunnen, gaan we er weer voor. Op de nieuwe manier natuurlijk. En met steun van u en de verkoop van onze loten, waarvan weer € 1,50 voor onze eigen kas is bestemd!

Die verkoop zal wel op een wat andere, “afstandelijke” manier gebeuren. Hetzij via een speciale daarvoor bestemde zonnebloemenvelop in uw brievenbus, waarop u uw bestelling en adres kunt schrijven en u daarna de loten bij u thuis krijgt.

Hetzij via aanbellen en het verzoek het geld voor de loten in eenzelfde envelop te doen, waarna u de loten meteen kunt ontvangen. De vrijwilliger doet dit op zijn eigen manier waarbij zij of hij zich veilig voelt naar beide kanten toe.

Alvast hartelijk bedankt en een goede gezondheid gewenst namens alle medewerkers van de Zonnebloem ’t Zand/Oudesluis

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info