Nielson, Douw Bob, Queen en de 3JS op Zandstock Festival 2019

De geur van de eerst uitgereden mest en het versgemaaide gras van de buurman vechten om het beste plekje in je neus. En dat betekent dat Zandstock Festival de namen naar buiten brengt van de eerste artiesten die zij hebben geboekt om er in 2019 weer een daverende editie van te maken!! 

Op 10 en 11 augustus gaat het weer gebeuren. Een klap vrijwilligers traint alvast hun spierballen en kookkunsten om in no time vier tenten compleet met barren, muziekinstallaties en goed gevulde pannen soep neer te zetten om een paar duizend man te kunnen laten genieten van een tweedaags feest.
Met trots presenteert Zandstock Festival hierbij de eerste namen: Nielson, Douwe Bob, 3JS, Mr. Polska, Jeangu Macrooy en Queen Forever!

Nielson laat dit jaar met zijn wapperende krullen zien dat hij niet alleen een goeie kop heeft voor de radio, maar ook best aangenaam is om naar te kijken in ‘Wie is de mol’. Zijn muziek blijft zich lekker ontwikkelen: hij blijft er een kei in om heerlijke Nederlandstalige popliedjes te zingen met een flow alsof hij er niets voor hoeft te doen. Een lust voor het oor en niet gek voor het oog.

Andere mannen die wel pap lusten van Hollandse meezingers zijn Jan, Jan en Jaap, beter bekend als de 3JS. Waar Volendam mooi de sjaak is met het pulsvissen, hebben ze gelukkig de muziek nog. De 3JS bewijzen al jaren heerlijke nummers te schrijven waar zowel je schoonmoeder als jij stiekem best blij van wordt. Deze mannen staan garant voor één groot feest!

Mocht je diezelfde schoonmoeder liever een uurtje niet willen zien, spoed je dan haastig naar de tent waar the one and only Mr. Polska zijn opwachting maakt. Hij heeft al eerder opgetreden op de Zwarte Cross, dus is lekker opgewarmd voor ons lekkere festival in ’t Zand. Even lekker beuken met deze man dus.

Jeangu Macrooy: google deze naam even en een half uur later zit je nog gekluisterd achter je laptop. Deze man komt van oorsprong uit Paramaribo en maakt hele lekkere swingende muziek. Zijn show wil je van begin tot de laatste noot horen.

Jaja, en dan komen de mannen van Queen ook nog hoogstpersoonlijk de bassen van de speakers doen trillen!!! Alle hits komen voorbij, dus dat wordt ouderwets rocken op Radio Ga Ga en Under Pressure. Dus oefen dat snelle stukje van Bohemian Rapsody alvast maar weer even, dan kan je weer opnieuw indruk maken op je vlam van toen als de band Queen Forever hun opwachting maakt.

Last but not least voor deze reeks van bekendmaking is niemand minder dan onze eigen Douwe Bob! Het is alweer zeven jaar terug dat hij de eerste terechte winnaar was van De beste singer songwriter. Hij was toen al goed en is alleen maar beter geworden. Grijp je kans om zijn hits als Shine en Multicolored Angels live te horen van deze topartiest!

Op zaterdag 10 augustus heb je de hele middag de tijd om je op te tutten en dorst te kweken, want de deuren openen om 18:30uur. Zorg dat je zondag je wekkertje zet, dan kan je om 15:00uur starten met je eerste drankje en muziek.

Koop nu je kaarten met een flinke early bird korting via www.zandstock.nl/tickets!

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info