Nieuw zakenclub lid; Even Better Cosmetics

Even voorstellen;

Ik ben Jetty Wit en sinds september 2021 heb ik een eigen salon aan huis aan de Grote Sloot, te Oudesluis werkelijkheid gemaakt. Even Better Cosmetics is een huidstudio waar iedereen de voordelen van een facial kan ervaren. Ik geloof dat het krijgen van gezichtsbehandeling niet alleen gunstig is voor jouw huid om deze clean & healthy te houden maar ook een kans om er meer over te leren en hoe te verzorgen.

De gezichtsbehandelingen zijn naast effectief ook educatief.

Even Better is opgericht met een missie voor betere huidervaring. Een ervaring die natuurlijk aanvoelt, jouw huid ondersteunt en leuk is. Ik werk uitsluitend met clean beauty. Huid- en gezichtsverzorging wat zorgvuldig en bewust is geproduceerd vol met natuurlijke, krachtige, schone en eerlijke ingrediënten én zonder gifstoffen. Resultaat gericht en ondersteunend voor jouw welzijn en dat van de planeet. Voor een even better huidverzorgingservaring.

Ik gun iedereen een even better ervaring en een mooie huid cadeau doen is altijd een goed idee. Voor de komende feestdagen heb ik mooie selectie giftsets die gegarandeerd in de smaak vallen. Of geef een Giftcard cadeau, voor een heerlijke behandeling of voor een Even Better skincare routine.

Bekijk voor meer informatie de website van Even Better Cosmetics

 

 

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info