Noordkop Kampioenschap Trefbal voor groep 7/8

Kinderen uit groep 7 en 8 van de basisscholen kunnen op diverse woensdagmiddagen deelnemen aan een succesvolle activiteit van Sportservice Schagen: Het Noordkop Kampioenschap Trefbal! Woensdag 19 november vindt de finale plaats in sporthal de Multitreffer in ‘t Zand. Plaatsen voor de finale kan alleen door een van de voorrondes te winnen.

Deelname aan het kampioenschap is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Een team bestaat uit minimaal acht en maximaal tien spelers en mag gemengd zijn. De deelnemers moeten wel in groep 7 of 8 van de basisschool zitten en elk team moet door een volwassene begeleid worden. Op de onderstaande data en locaties worden de voorrondes gehouden. Iedere voorronde start om 14.00 uur en duurt tot uiterlijk 16.30 uur. Je kunt met jouw team een van de voorrondes kiezen aan welke jullie deel willen nemen.

 

29 oktober: Sporthal Multitreffer, ’t Zand

29 oktober: Sporthal Veerburg, Anna Paulowna

5 november: Sporthal Harenkarspelhal, Tuitjenhorn

5 november: Sporthal Wieringen, Hippolytushoef

12 november: Sporthal Spartahal, Schagen

12 november: Sporthal Niedorphal, Winkel

 

Aanmelden kan tot en met de dinsdag voorafgaand aan de voorronde door een mail te sturen naar: rblondeau@sportserviceschagen.nl met daarin vermeld de teamnaam, de namen van de teamleden, de school, de begeleider en het telefoonnummer. Vermeld er ook bij aan welke voorronde het team deel wil nemen.

Elke activiteit staat onder deskundige leiding van bewegingsconsulenten van Sportservice Schagen. Neem voor meer informatie contact op met Sportservice Schagen, tel. 0224-214774.

Trefbal

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info