Noordkop Kampioenschap Trefbal

Kinderen uit groep 7 en  8 van de basisscholen kunnen diverse woensdagmiddagen deelnemen aan een  succesvolle activiteit van Sportservice Schagen: het Noordkop Kampioenschap Trefbal! Woensdag 27 november vindt de finale plaats in sporthal Multitreffer aan het Willem ’t Hartplein in ‘t Zand. Plaatsen voor de finale kan alleen door een van de voorrondes te winnen.

Deelname aan het kampioenschap is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Een team bestaat uit minimaal acht en maximaal tien spelers en mag gemengd zijn. De deelnemers moeten wel in groep 7 of 8 van de basisschool zitten en elk team moet door een volwassene begeleid worden. Op de onderstaande data en locaties worden de voorrondes gehouden. Iedere voorronde start om 14.00 uur en duurt tot uiterlijk 16.30 uur. Je kunt met jouw team een van de voorrondes kiezen aan welke jullie deel willen nemen.

– 6 november:   Sporthal Multitreffer, ’t Zand

– 6 november:   Sporthal Veerburg, Anna Paulowna

– 13 november: Sporthal Harenkarspelhal, Tuitjenhorn

– 13 november: Sporthal Wieringen, Hippolytushoef

– 20 november: Sporthal Spartahal, Schagen

– 20 november: Sporthal Niedorphal, Winkel

Aanmelden kan tot en met de dinsdag voorafgaand aan de voorronde door een mail te sturen naar: tvanderfluit@sportserviceschagen.nl met daarin vermeld de teamnaam, de namen van de teamleden, de school, de begeleider en het telefoonnummer. Vermeld er ook even bij aan welke voorronde het team deel wil nemen. Elke activiteit staat onder deskundige leiding van bewegingsconsulenten van Sportservice Schagen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Sportservice Schagen, tel: 0224-214774.

Trefbal

Foto: Sportservice Noord-Holland

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info