Noteringen zetten organisatie voetbalquiz op scherp

Madridistas, Team Kuipers, Buurtwacht, De Groentjes, Broesoe Builders, Rob & Job. Zo maar wat teamnamen van deelnemers aan de voetbalquiz. Vrijdag 10 juni viert deze feitenkenniswedstrijd over voetbal zijn eerste lustrum. Afgelopen week kwam er nog een laatste wijziging binnen en dat zette de organisatie gelijk op scherp.

Met de deelname van een doelverdediger uit Callantsoog, die aan de zijde van Mark van Woesik zijn opwachting maakt, gingen de alarmbellen af. Het team zegt een gevaarlijke outsider te zijn, maar belangrijker nog is hun teamnaam ‘Bet’ Boys. Naar het schijnt kan er vrijdagavond gegokt worden op de winnaars van de befaamde voetbalquiz. De berichtgeving is nog niet bevestigd, maar de quotes zullen rond 19.00 uur bekend worden gemaakt. Enkele opvallende namen die goed scoren en dus centen opleveren zijn FC Alsiemaarakis, La Costra Nostra en Team Kuipers.
Ook schijnt er geld ingezet te kunnen worden op de verkiezing ‘Origineelste teamnaam’. Iets waar de organisatie niets vanaf weet, maar daar waar het duo Hans Ruygrok en Marius Troost hoge ogen in denkt te kunnen gooien. Toch lijken hun kansen verkeken. De teamnaam ‘Superboeren’ ligt simpelweg nog erg gevoelig bij de organisatie en the King lijkt dus weinig kans te maken op deze prijs.

De voetbalquiz begint vanwege het EK al om 19.15 uur. Tot aan de openingswedstrijd Frankrijk-Roemenie worden de drie voorronden gehouden. Op de grote tv wordt het duel uitgezonden. In de rust vindt de barrage plaats en na de voetbal vindt de finale van de quiz plaats. Alle support voor de deelnemers is welkom. Uiteraard kun je aan de bar genieten en in stilte meedoen. De presentatoren van de voetbalquiz zijn Don Schilder en de geslepen Hans Visser.

Voetbalquiz 2015 (3)

Voetbalquiz 2015 (7)

Voetbalquiz-2015-6

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info