Oliebollenactie 2019 in Magnushof

Evenals voorgaande jaren verkoopt de Stichting Samen Vrienden in Magnushof oliebollen en appelbeignets.

De oliebollen en appelbeignets kunt u tot en met 30 december 2019 online bestellen via de website www.samenvrienden.nl/oliebollen. Of middels een bestelformulier, welke u kunt downloaden via onze website en tevens verkrijgbaar is in Magnushof. Echter wanneer u kiest voor deze mogelijkheid dan kunt u tot en met uiterlijk 28 december 2019 bestellen.

Op dinsdag 31 december 2019 kan de bestelling van 09.30 uur tot 14.00 uur worden afgehaald in de centrale hal van Magnushof, Jacob Ruijsdaellaan 30, Schagen. Op deze dag zijn er ook oliebollen en appelbeignets in de losse verkoop, maar OP=OP. De opbrengst komt onder andere ten goede aan de rolstoelbussen die de Stichting Samen Vrienden laat rijden voor de bewoners en optredens in de locaties van Woonzorggroep Samen.

Voor de inwoners van ’t Zand en de Stolpen geldt dat de oliebollen op 31 december thuis gebracht kunnen worden. Indien u de heerlijke oliebollen, van de ambachtelijke bakker, besteld en u geeft mij een berichtje, schoutengerard@hotmail.com dan neem ik de oliebollen voor u mee vanuit Schagen en lever ze op uw woonadres af.

Met vriendelijke groet,
Gerard Schouten

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info