Onderscheidend met eigen materialen

Zakenclub ’t Zand organiseert sinds 1998 de verkiezing Ondernemer van het Jaar onder haar leden. Elk jaar selecteert de zakenclub vier ondernemers die strijden om deze felbegeerde prijs. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Zakenclub ’t Zand op woensdag 8 januari 2020 in De Jonge Prins wordt bekend gemaakt wie tot ondernemer van het jaar 2019 is gekozen en zo de opvolger wordt van Fietsen van Graas. Op www.tzand.info komen de genomineerden aan het woord. Vandaag Aannemersbedrijf P.N. Dekker & Zns.

 Het is een druk jaar geweest voor Aannemersbedrijf P.N. Dekker & Zns. Ook voor 2020 ziet de orderportefeuille er goed uit. “We zijn breed georiënteerd, voor zowel particulieren als bedrijven”, zegt Fons Dekker, die samen met zijn vrouw Annemieke en broer Herman eigenaar is. “We zeggen nergens nee tegen. De mix maakt het zo leuk.”

 Werk dat er in positieve zin uitschiet zijn bedrijfshallen. “We hebben in 2019 10.000 m2 onder de kap neergezet”, vertelt Dekker (51). “Dat is buitensporig veel. We zijn nu bezig met een nieuw te bouwen geitenstal in de Stolpen. We hebben een bouwtijd van vier maanden. Om dat te realiseren is een vrij serieuze uitdaging, maar wel heel leuk. Tegelijk hebben we meerdere verbouwingen en nieuwbouw van een bedrijfsverzamelgebouw en veestalling onder handen.”

Telescoophoogwerker

Het aannemersbedrijf beschikt onder meer over schaarliften, een verreiker, een minikraan en schafte vorig jaar onder andere een telescoophoogwerker aan. “We hebben alles in eigen beheer, dat is zo meegegroeid. Met de eigen materialen onderscheiden we ons. De hoogwerker heeft bijna niet stilgestaan. Dat zegt genoeg. Het is een paradepaardje voor het bedrijf. Ik ben trots op het werk dat we leveren. Ik zeg altijd: ‘Half werk is geen werk’. Het moet goed, naar het zin van mezelf en vooral dat van de klant.” P.N. Dekker & Zns. heeft twee werknemers in dienst, al jarenlang dezelfde vaklieden, en heeft een vacature uitstaan. Kijk voor meer informatie op www.pndekker.nl.

Klik hier voor de kerstkrant ’t Zand inZicht.

Foto gemaakt door André Sonderman

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info