Open dag hertenkamp geslaagd

Afgelopen zaterdag was het een gezellige drukte in en om het hertenkamp.  Het was een komen en gaan van kinderen met of zonder ouders.

Imker en hovenier Stef van den Berg gaf deskundig uitleg over zijn werk als imker en verkocht ook nog potjes honing. Hiervan doneerde hij de opbrengst direct  in de Gulle gaven pot ten behoeve van het hertenkamp. Super !!

Hans en Els Braas uit Grosthuizen waren met 2 Alpaca’s te gast en kregen veel aandacht.  En Harm, met zijn dochter (stal Huijberts uit Schagen), hadden veel succes met hun pony, waarop de kinderen een rondje konden rijden.  Thea en Henk zorgde dat een ieder koffie, thee of limonade kreeg en de vrijwilligers hielden toezicht in het hertenkamp zelf. Vanuit het hertenkamp kon men nog een speurtocht/quiz lopen om letters bij elkaar te sparen. Ook hier werd driftig aan meegedaan.

Kortom het was een meer dan geslaagde middag. Ook onze lijst met donateurs mocht enkele nieuwe namen noteren.  Mocht u ook donateur of ‘vriendje’ (sponsor) van het hertenkamp willen worden, dan kunt u dit doorgeven aan onze secretaris, te bereiken via johanenrika@quicknet.nl

Uitslag van de speurtocht/quiz is geworden: 1e. Chizkia Veul (vrijkaartjes voor Hoenderdaell), 2e. Liam Maters en 3e. Kylian Veul (beiden een troostprijs).  De prijzen werden rondgebracht met de grote, mooi bestickerde Hoenderdaell bus, waarmee ook de dieren vanuit heel Europa worden opgehaald.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info