Open dag Woonzorggroep Samen in Magnushof

Altijd al willen weten hoe de zorg elke dag geleverd wordt binnen Woonzorggroep Samen? Kom dan op 17 maart naar de open dag op locatie Magnushof in Schagen. Iedereen die eens kennis wil maken met de ouderenzorg, meer wil weten over revalidatie of gezonde voeding is van 10.00 uur tot 15.00 uur van harte welkom.

Neem een kijkje bij de afdeling revalidatie, in de keuken of bij de fitness. Laat uw bloeddruk, bloedsuiker en gehoor testen. Er is een rollatorkeuring, er zijn proeverijen van vergeten groente in een nieuw jasje én u kunt het compleet vernieuwde restaurant bekijken. Gedurende de dag zijn er rondleidingen op onze revalidatie-afdeling en door de keukens van Maaltijdservice Samen. We laten u alles graag zien tijdens de open dag.

Informatiemarkt

Bezoek de informatiemarkt en stel al uw vragen over (thuis)zorg, wonen, welzijn, mobiliteit, revalidatie & behandeling, vrijwilligerswerk, mantelzorg, beroepen en opleidingen in de ouderenzorg. Maar ook voor vragen over (zorg)verzekeringen, testamenten, uitvaartverzorging, bewindvoering, hulpmiddelen en woonaanpassingen kunt u op onzeopen dag terecht.

Woonzorggroep Samen sluit met deze open dag aan bij de landelijke campagne ‘Open dag van zorg & welzijn’. Veel zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland openen op deze derde zaterdag van maart hun deuren voor het publiek.

Meer informatie over het programma is te vinden op www.woonzorggroepsamen.nl. De open dag vindt plaats op 17 maart van 10.00 – 15.00 uur in locatie Magnushof van Woonzorggroep Samen, Jacob Ruysdaellaan 30 te Schagen. De entree is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info