Open dag Woonzorggroep Samen in Magnushof

Altijd al willen weten hoe de zorg elke dag geleverd wordt binnen Woonzorggroep Samen? Of wil je weten wat het werken in de zorg allemaal inhoudt? Kom dan op 16 maart naar de open dag op locatie Magnushof in Schagen. Iedereen die eens kennis wil maken met de ouderenzorg is van 10.00 uur tot 15.00 uur van harte welkom.

Neem een kijkje bij de fitness. Laat je bloeddruk en bloedsuiker meten of kom naar de rollatorkeuring. Bezoek de informatiemarkt en stel al je vragen over (thuis)zorg, wonen, welzijn, mobiliteit, revalidatie & behandeling, vrijwilligerswerk, mantelzorg, beroepen en opleidingen in de ouderenzorg. Maar ook voor vragen over uitvaartverzorging, bewindvoering, hulpmiddelen en woonaanpassingen kun je op onze open dag terecht.

Werken bij Samen

Of ben je net afgestudeerd, wil je een carrièrestap maken of als herintreder aan het werk? Kom dan langs en maak kennis met de gezichten van Samen. Er zijn speeddates en rondleidingen die je een beeld geven van de veelzijdigheid van het werken in de zorg.

Woonzorggroep Samen sluit met deze open dag aan bij de landelijke campagne ‘Open dag van zorg & welzijn’. Veel zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland openen op deze derde zaterdag van maart hun deuren voor het publiek.

Meer informatie over het programma is te vinden op www.woonzorggroepsamen.nl. De open dag vindt plaats op 16 maart van 10.00 – 15.00 uur in locatie Magnushof van Woonzorggroep Samen, Jacob Ruysdaellaan 30 te Schagen. De entree is gratis en voor iedereen toegankelijk.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info