Open dag Woonzorggroep Samen in Magnushof

Mobiel blijven of zelfstandig blijven wonen? Langer fit en gezond blijven? Behoefte aan zorg, ondersteuning of begeleiding? Stap dan op zaterdag 18 maart binnen bij Magnushof. Iedereen die eens kennis wil maken met de ouderenzorg en hier informatie over wilt , is van 10.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom.

Test gratis uw gehoor, meet uw bloeddruk en bloedsuiker, laat uw rollator keuren, woon de verschillende demonstraties en presentaties bij of neem een virtueel kijkje in de kleinschalige woonlocaties van Samen. Ook zijn er rondleidingen door de keukens van Maaltijdservice Samen. Per dag worden hier maar liefst 1000 verse maaltijden bereid, die dagelijks in de regio bezorgd worden. Bent u nieuwsgierig hoe dit in zijn werk gaat en wat hier bij komt kijken? We laten het u graag zien tijdens de open dag.

Informatiemarkt
Bezoek de informatiemarkt en stel al uw vragen over (thuis)zorg, wonen, welzijn, mobiliteit, revalidatie & behandeling, vrijwilligerswerk, mantelzorg, beroepen en opleidingen in de ouderenzorg. Maar ook voor vragen over (zorg)verzekeringen, testamenten, uitvaartverzorging, bewindvoering, hulpmiddelen en woonaanpassingen kunt u op onze
open dag terecht.

Woonzorggroep Samen sluit met deze open dag aan bij de landelijke campagne ‘Open dag van zorg & welzijn’. Veel zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland openen op deze derde zaterdag van maart hun deuren voor het publiek.

Meer informatie over het programma is te vinden op www.woonzorggroepsamen.nl. De open dag vindt plaats op 18 maart van 10.00 – 16.00 uur in locatie Magnushof van Woonzorggroep Samen, Jacob Ruysdaellaan 30 te Schagen. De entree is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Over Woonzorggroep Samen
Woonzorggroep Samen is dé partner bij het ouder worden in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg, welzijnsdiensten en behandeling, ook bij mensen thuis. Onze thuiszorgteams zijn klein en lokaal georiënteerd, waardoor cliënten de zorg zoveel mogelijk van dezelfde mensen krijgen. Voor behandeling kunnen mensen terecht bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen, dat gevestigd is in Magnushof in Schagen. Samen met de cliënt kijken we naar wat er nodig is en waar naasten kunnen bijspringen. Zo helpen we ouderen hun kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl of bel 0224-211136.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info