Oud papier inleveren bij Geel Zwart

Op zaterdag  15 december 2018 tussen 08.00 uur en 14.00 uur kunt u het jaar goed afsluiten door uw (sinterklaas-) papier te brengen naar de containers langs de Kemphaanweg thv de Multitreffer. De vaste containers worden omgeruild en maandagmiddag laat  teruggeplaatst.

Ik ga na ruim 25 jaar het coördineren van het papier overdragen aan Erik Deutekom email adres  erik@trainingscaffolding.com  
Ik zou wel een boek kunnen schrijven over het wel en wee van de akties maar daar zal ik u niet mee vermoeien. Het was veel al een ontmoetingsplaats voor velen waar de gebeurtenissen uit het dorp werden besproken. Natuurlijk kwamen de hand- en voetbal veel ter sprake.
Ik wil iedereen die in welke vorm dan ook heeft bijgedragen om van de oud papier akties een succes te maken, bedanken voor hun inzet en medewerking.
Ik wist waarvoor ik het deed en heb het met veel inzet en plezier gedaan.
Ik hoop dat u het papier blijft brengen en wens u alle goeds en gezondheid voor 2019.
SV Geel-Zwart,30     Bart Hoekman
Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info