ParkinsonCafé met thema Zorgatelier De Iep

Op 20 november vindt er weer een ParkinsonCafé plaats in Schagen, locatie Magnushof, Jacob Ruijsdaellaan 30. Het ParkinsonCafé voor de regio Noord-Holland Noord is een initiatief van vrijwilligers van de Parkinsonvereniging samen met therapeuten van ParkinsonNet en is bedoeld voor mensen met de ziekte van Parkinson en Parkinsonismen, hun partners/mantelzorgers en belangstellenden.

Erik Vroege, werkzaam bij Zorgatelier De Iep, zal u op de hoogte brengen van de mogelijkheden van deze kleinschalige instelling waarbinnen creatieve dagbesteding wordt geboden.

De bijeenkomst wordt gehouden in de stilteruimte in Magnushof. Vraag bij de receptie waar u moet zijn. De toegang is gratis.

Programma:

9:30 Inloop met koffie/thee

10:00 Opening

10:05 Presentatie Erik Vroege

10:30 Pauze

10:45 Vervolg presentatie

11:20 Einde ‘officiële’ gedeelte van deze bijeenkomst. Aansluitend gelegenheid tot kennismaking met medeleden en overige aanwezigen, waarbij koffie/thee

12:00 Sluiting

 

Wij hopen u te kunnen begroeten! Neem alvast een kijkje op de website: http://www.zorgatelierdeiep.nl/

 

Waarom een Parkinson Café?

Mensen met de ziekte van Parkinson of Parkinsonisme en hun omgeving hebben behoefte aan goede medische informatie en persoonlijke zorg, maar ook aan uitwisseling van ervaringen en ideeën met lotgenoten. Het ParkinsonCafé is als een ontmoetingsplek voor mensen met Parkinson(isme) en direct betrokkenen een veilige en plezierige omgeving, waarin je elkaar kunt inspireren om ondanks de ziekte een prettig, volwaardig leven kunt leiden.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info