Passion in de Polder – filmopnamen

Net als vorig jaar hebben de kerkgemeenschappen van Schagerbrug en ’t Zand de handen ineengeslagen om samen The Passion te organiseren. In samenwerking met het Ritmisch Koor, de Filmclub van Schagerbrug, gymvereniging Gymlust en vele andere medewerkers wordt op  zaterdagavond 1 april in Schagerbrug en op zondagmiddag 2 april in ’t Zand The Passion opgevoerd. Het belooft een groots en indrukwekkend schouwspel te worden.

Voor deze Passion willen we ook graag filmopnamen maken in zowel ’t Zand als Schagerbrug, waarbij het kruis door een groot aantal inwoners over de Keinsmerweg en de Schagerweg zal worden gedragen. Voor deze filmopnamen hebben we dus een groot aantal vrijwilligers nodig die in de optocht willen meelopen. U kunt ervoor kiezen om aan één van de beide processies mee te doen, maar meelopen in beide processies kan en mag natuurlijk ook.

De filmopnamen zullen worden gemaakt op zaterdag 11 februari en wel om 16.00 uur in ’t Zand en om 17.30 uur in Schagerbrug. (verzamelen bij de kerken)

Mochten de weersomstandigheden op deze dag te slecht zijn om opnamen te maken, dan hebben we is de uitwijkdatum 18 februari.

Dus wilt u zichzelf terugzien tijdens The Passion, kom dan op 11 februari om 15.45 uur naar ’t Zand of om 17.15 uur naar  Schagerbrug.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info