Passion in de polder

In een samenwerkingsverband van de Protestantse Gemeente Zijpe en de rk parochie van ‘t Zand, wordt er dit jaar gezamenlijk een uitvoering van de Passion opgevoerd. Op zaterdag 12 maart is de kerk in ’t Zand de locatie vanaf 19.00 uur. Een dag later wordt de uitvoering gespeeld in de kerk in Schagerbrug.

Het lijdensverhaal wordt aan de hand van dia’s, met spelers uit onze eigen gemeenschap en op herkenbare locaties in beeld gebracht. En met medewerking van een band, een koor en een verteller zal het geheel, tot één verhaal van uiterlijk anderhalf uur, worden samengebracht. De toegang is op zich gratis, maar de ‘gulle gaven pot’ zal wel aanwezig zijn.

Ook lokale talenten zullen meedoen aan deze uitvoering. Zo zullen Lizzy Dekker en Sigrid Smit te horen en te zien zijn en ook de gitarist, Robert Smit, zal zijn medewerking verlenen. Verteller in de Zandtemer kerk zal is: Theo Kooijman.

Kom genieten van de uitvoering en beleef het lijdensverhaal van Jezus op een andere manier. Na de uitvoering is er gelegenheid om samen gezellig na te praten, onder het genot van koffie/thee of een drankje, welke tegen geringe vergoeding geschonken zullen worden. Met de opbrengst van de verkoop van koffie/thee kunnen een deel van de onkosten betaald worden.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info