Polderse Bingo voor Stichting Zorgboerderij Blij op de Boerderij

Op 29 Sept. A.s organiseren twee vriendinnen Anita en Diana in samenwerking met De Jonge Prins in ’t Zand een Polderse Bingo , deze bingo zal in het teken staan van Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij . De stichting draagt zorg voor een dagbesteding voor ca. 30 verstandelijk en lichamelijk gehandicapten. 50% van de opbrengst gaat naar Stichting Vrienden van zorgboerderij Blij op de Boerderij. De Bingo avond krijgt tevens medewerking van vele ondernemers uit  ’t Zand , Anna Paulowna , Schagen , Oudesluis , allen dragen zij de stichting een warm hart toe.

De Bingo avond zal plaats vinden in De Jonge Prins , geheel in Hollandse sferen. Er is live muziek , een shopmoment bij kraampjes en er zijn echt goede prijzen van de deelnemende ondernemers te winnen. O.a. een midweek verblijf , een weekend weg , dinerbonnen etc. Geen prullen dus !!

Mensen die willen deelnemen kunnen zich opgeven via poldersebingo@gmail.com of 0627554346

Entree € 30,00 incl. 6 bingo kaarten met 18 x kans op prijs , welkomstcocktail ,hapje ,  live muziek , shopmoment en after party met zanger Niels Mul!   Kortom een echte feestavond!

Voor meer informatie over de Polderse bingo verwijzen we u naar de facebook pagina van Zorgboerderij Blij op de Boerderij Pluktuin of Polderse Bingo.

poster bingo

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info