Proef De Groene Route bij zorgboerderij Blij op de Boerderij

Tuin, natuur en inspiratie op negen locaties, dat is De Groene Route. Tijdens het open weekend van De Groene Route, zaterdag 13 juni en zondag 14 juni, kan iedereen genieten van bijzondere tuinen, planten en groenontwerpen. Een van de locaties is zorgboerderij Blij op de Boerderij in ’t Zand.

De negen groene deelnemers van deze route, uit de omgeving van Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen, organiseren tijdens deze dagen extra activiteiten voor alle bezoekers. Op hun locatie inspireren zij bezoekers met verfrissende ideeën op het gebied van tuinieren in de breedste zin van het woord. Men kan zich laten verwonderen door prachtige privé tuinen, pluktuinen, bijzondere vaste planten, ontwerp ideeën opdoen en proeven van eetbare planten in combinatie met andere verrassende proeverijen. Voor de kinderen zijn op diverse locaties leuke workshops te volgen.

De Groene Route is dit voorjaar van start gegaan en deelt een gezamenlijke groene visie; duurzaamheid en milieubewust werken staan bij allen hoog in het vaandel. Zij willen dit graag met alle bezoekers delen en een ieder laten genieten van hun, vaak bijzondere, resultaten op het gebied van planten, tuinen en ontwerpen.

Klik hier voor meer informatie.

De Groene Route

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info