Programma open dag Woonzorggroep Samen bekend

Altijd al willen weten hoe de zorg elke dag geleverd wordt binnen Woonzorggroep Samen? Of wil je weten wat het werken in de zorg allemaal inhoudt? Kom dan op 16 maart naar de open dag op locatie Magnushof in Schagen. Iedereen die eens kennis wil maken met de ouderenzorg is van 10.00 uur tot 15.00 uur van harte welkom.

Programma16 maart

10.00 uur Deuren open

11.00 uur Presentatie Uitvaartbegeleiding Brenda Tijmes – De zeven meest gestelde vragen aan een uitvaartbegeleider.

Vanaf 11.00 uur Rollatorkeuringen (doorlopend) – Laat uw rollator technisch nakijken en op maat instellen.

13.00 uur Presentatie (levens)executeur John Geers – Alles wat u wilt weten over het levenstestament.

14.00 uur Presentatie Uitvaartbegeleiding Brenda Tijmes – De zeven meest gestelde vragen aan een uitvaartbegeleider.

 

De gehele dag door zijn er ook nog verschillende activiteiten:

 • Speeddates
  Switchen van baan in de zorg, maar nog niet bekend met Samen? Of geïnteresseerd in een opleiding in de zorg? Kom dan speeddaten met één van onze medewerkers en kom te weten wat het werken bij Samen inhoudt.
 • Rondleidingen – werken in de zorg
  Wat maakt werken bij Samen nou zo prettig en vertrouwd? Onze eigen mensen; de Gezichten van Samen, vertellen het graag. Tijdens de open dag op 16 maart geven ze rondleidingen om alle facetten van werken in de zorg te laten zien.
 • Conditietesten bij Samen Fitness
  Doe mee aan verschillende activiteiten en test uw conditie
 • Bloedsuiker prikken en bloeddruk meten
 • Loterij van Samen Vrienden
 • Ontmoet het Parkinsonteam

Informatiemarkt

Bezoek de informatiemarkt en stel al uw vragen over (thuis)zorg, wonen, welzijn, mobiliteit, revalidatie & behandeling, vrijwilligerswerk, mantelzorg, beroepen en opleidingen in de ouderenzorg. Maar ook voor vragen over (zorg)verzekeringen, testamenten, uitvaartverzorging, bewindvoering, hulpmiddelen en woonaanpassingen kunt u op onze open dag terecht.

Woonzorggroep Samen sluit met deze open dag aan bij de landelijke campagne ‘Open dag van zorg & welzijn’. Veel zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland openen op deze derde zaterdag van maart hun deuren voor het publiek.

Meer informatie over het programma is te vinden op www.woonzorggroepsamen.nl. De open dag vindt plaats op 16 maart van 10.00 – 15.00 uur in locatie Magnushof van Woonzorggroep Samen, Jacob Ruysdaellaan 30 te Schagen. De entree is gratis en voor iedereen toegankelijk.

 

Over Woonzorggroep Samen

Woonzorggroep Samen is dé partner bij het ouder worden in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg, welzijnsdiensten en behandeling, ook bij mensen thuis. Onze thuiszorgteams zijn klein en lokaal georiënteerd, waardoor cliënten de zorg zoveel mogelijk van dezelfde mensen krijgen. Voor behandeling kunnen mensen terecht bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen, dat gevestigd is in Magnushof in Schagen. Samen met de cliënt kijken we naar wat er nodig is en waar naasten kunnen bijspringen. Zo helpen we ouderen hun kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl of bel 0224-211136.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info