Rankingtoernooi voor darters in de Multitreffer

Het negende rankingweekend van de Darts Organisatie Noord-Holland Noord (DONHN) wordt zaterdag 18 en zondag 19 april gehouden in sporthal Multitreffer in ’t Zand. Zaterdag begint om 20.00 uur de Koppelranking. Zondag vangt om 13.00 uur de Divisieranking Ere/1e/2e divisie en 3e/4e divisie) aan. Inschrijven kan vanaf een half uur voor aanvang.

Alle DONHN Rankings zijn voor leden geheel gratis. Niet-leden betalen vijf euro inschrijfgeld.
Single ranking
Toegankelijk voor iedereen. Er wordt gestreefd om in poulesysteem te spelen, gevolg door een knock-out systeem. Aan het eind van het seizoen worden de nummers 1 t/m 4 van de eindranking toegevoegd aan de LACO selectie. Aan de eindranking zijn geldprijzen verbonden. De organisatie streeft er naar de laatste acht geldprijzen te geven. De hoogte van het prijzengeld hangt af van het totaal aantal deelnemers gedurende het seizoen.

Koppel ranking
Toegankelijk voor iedereen. Er wordt gestreefd om in poulesysteem te spelen, gevolg door een knockout systeem. Aan de eindranking zijn geldprijzen verbonden. We streven er naar de laatste 8 geldprijzen te geven. De hoogte van het prijzengeld hangt af van het totaal aantal deelnemers gedurende het seizoen.

Voor de toernooien geldt dat telefonische inschrijving niet mogelijk is. Inschrijven kan alleen aan de wedstrijdtafel tot aan het begin van het toernooi. Wie te laat is kan helaas niet meer mee doen. Elk lid is verplicht zijn of haar lidnummer op te geven bij inschrijving voor een toernooi. Leden zonder lidnummer en niet-leden betalen inschrijfgeld en ontvangen geen punten voor de eindranking.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info