Eten en Drinken

’t Zand heeft veel te bieden en zeker ook rondom het thema “Eten en drinken”.
Hieronder een opsomming van etablissementen in (de regio van) ’t Zand.

Indien je nog iets mist, email dan naar redactie@tzand.info.

Naam: Café De Jonge Prins
Omschrijving: In het centrum van het Noord-Hollandse kanaaldorp ’t Zand bevindt zich café-restaurant De Jonge Prins. Een echt Hollands café met sfeer, gastvrijheid en gezelligheid. De Jonge Prins beschikt over een heerlijke lunch- en dinerkaart.
Website: https://www.dejongeprins.nl/cafe/

Naam: Restaurant Prins HRLK
Omschrijving: Sinds augustus 2020 is het Restaurant Prins Heerlijk geopend. Een restaurant waar u prins heerlijk kunt genieten van lunch en diner. De zaal is gezellig en huislijk ingericht en u kunt in alle rust en ruimte genieten van een hapje en een drankje. Zomers is het gezellig op het zonnige terras.
Website: https://www.dejongeprins.nl/restaurant-feesten/

Naam: Cafetaria Smikkelhof ’t Zand
Omschrijving: Voor de lekkere en gezonde trek, ook voor een goed en lekker soft ijsje bent u aan het goede adres. Kom in de zomer kijken op ons vernieuwde terras.
Website: https://www.smikkelhof.nl

Naam: Sportcafé ’t Zand
Omschrijving: Een oergezellig café gelegen op de eerste verdieping van Sporthal Multitreffer. Vandaar uit heeft u een perfecte toegang naar de beide tribunes en balustrade, maar als u beslist in het café te blijven kan dat ook, want ook vanuit het sportcafé heeft u een perfect zicht over de sporthal.
Website: https://www.multitreffer.nl/sportcafe/algemeen/

Naam: China Wok
Omschrijving: U kunt bij Chinawok onbeperkt genieten van verse en smakelijke Chinese, Japanse en Nederlandse gerechten en hapjes. U betaalt een vast bedrag voor een uitgebreid buffet inclusief voor-, hoofd-, en nagerecht.
Website: http://www.chinawok.nl/

Naam: Restaurant The Manderin
Omschrijving: The Mandarin verzorgt in een stijlvolle ambiance de fijnste gerechten uit de Chinese, Szechunanese, Cantonese en Indische keuken.
Website: https://restaurant-themandarin.weebly.com/