Overnachten

’t Zand heeft veel te bieden en zeker ook rondom het thema “Eten en drinken”.
Hieronder een opsomming van etablissementen in (de regio van) ’t Zand.

Indien je nog iets mist, email dan naar redactie@tzand.info.

Naam: Hotel The Ark
Omschrijving: Hotel The Ark ligt in ’t Zand en heeft een bar, een gemeenschappelijke lounge, een tuin en gratis WiFi in alle ruimtes. Alle kamers hebben een flatscreen-tv met kabelzenders en een eigen badkamer.
Website: https://www.hoteltheark.nl/

Naam: Zeezand Recreatie
Omschrijving: Op vakantie aan de kust, tussen eindeloze bloemenvelden en uitkijkend op natuurgebied ’t Zwanenwater in een van onze knusse huisjes. Centraal gelegen in een actieve regio, goede cuisine en uitgestrekte natuur.
Website: https://www.zeezandrecreatie.nl/

Naam: Camperplaats korenmolen de Hoop
Omschrijving: Bij korenmolen ‘de Hoop’ zijn 14 plaatsen om met uw camper te overnachten. Molen ‘de Hoop’ is een geheel in 2011-2013 gerestaureerde molen met zijn oorsprong al uit 1631. De molen wordt geheel gerund door alleen maar vrijwilligers. Al het geld wat binnenkomt wordt besteed aan het onderhoud van de molen. Vanaf deze plaats kunt u met de fiets of al wandelend het omliggende polderlandschap bekijken of genieten van de nabije zee, strand en duinen. Omdat er geen beheerder op het terrein aanwezig is, kan er niet vooraf gereserveerd worden.
Website: https://molentzand.nl/

Naam: B&B Nomad
Omschrijving: U verblijft op een rustige locatie aan het Noord Hollandskanaal in de buitenrand van het gezellige dorpje ’t Zand. U verblijft in een grote living van 50 m2 met een eigen badkamer en toilet, sauna en infrarood. En dit alles op de 1e verdieping .
Website: https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/t-zand/b-b-nomad/61178/

Naam: B&B de Keinsmer
Omschrijving: Uniek gelegen midden in het centrum van het mooie dorpje ’t Zand. Wanneer je verblijft in ’t Zand zit je centraal voor allerlei activiteiten. Wandelen aan het strand en dan lunchen in een leuke strandtent, fietsen tussen de prachtige bollenvelden, een dagje op stedentrip naar Alkmaar, Den Helder of Schagen of een dagje Texel het kan vanuit onze B&B allemaal.
Website: https://benbdekeinsmer.nl/nl

Naam: Camping en B&B het Bullekroffie
Omschrijving: Geniet van de rust en de kleinschaligheid van onze camping. Ruime, privacy, goede douches en schoon. Door de vele hortensia’s heeft u het gevoel in een mooie tuin te verblijven.
Website: https://www.bullekroffie.nl/

Naam: B&B Hoeve Zonzicht
Omschrijving: Hoeve Zonzicht is een gerenoveerde riet gedekte stolpboerderij met als bouwjaar 1920. Na een renovatie in 1980,is anno 2015 de stolpboerderij met veel zorg omgetoverd tot een landelijke sfeervolle Bed & Breakfast.
Website: https://hoevezonzicht.nl/

Naam: B&B De Flevohoeve
Omschrijving: De Flevohoeve heeft accommodaties voor bed & breakfast en intiem zakelijk overleg. U kunt kiezen uit landelijk Engels of een accommodatie in luchtvaartsfeer. Daarnaast biedt De Flevohoeve over een vergaderruimte ‘de Crewroom’ voor kleine bijeenkomsten in luchtvaartsfeer.
Website: https://www.flevohoeve.nl/

Naam: Camping Eindeloos
Omschrijving: Tussen het dorp ’t Zand en de badplaats Callantsoog in Noord-Holland, aan het einde van een doodlopende weg bevindt zich de minicamping / boerencamping Camping Eindeloos. Op de camping zijn 25 plaatsen voor campers, caravans en tenten beschikbaar.
Website: https://camping-eindeloos.nl/